Re: Hotel Hilton

Temat: Re: Hotel Hilton
Od: spam@spamerssux.net (Papkin)
Grupa: pl.regionalne.wroclaw
Organizacja: home.pl news server
Data: 29.07.2010 20:57:45

A co ma do tego Rafał D? Z tego co wiem to nie miasto jest
inwestorem. Wydaje mi się, że lepiej niech bedzie dziura w ziemi niż

Dali pozwolenie na budowe i ponoc dzialke sprzedali, powinien byc zapis ze jak nic nie wybuduja to traca dzialke i tyle.

ma powstać jakiś tani koszmarek, który później bedzie straszył przez
30 lat. Dziura w ziemi może zaczekać na lepsze czasy.

Ten balon to wlasnie koszmarek

Co do szkieletora to jest nadzieja
http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,przebuduja-szkieletor-przy-ul-kolejowej,wia5-3266-3046.html

o nie wdzialem

a tu

http://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,450-tys-na-kolejny-portal-miejski-we-wroclawiu,wia5-3266-3572.html

dowiedzialem sie ze prawie PÓŁ miliona dostal nie wiem kto za jakas pojebana strone na CMS warta moze 20 tysiecy (znam duzy vortal ktory robila wroclawska firma za 50 000) ale jak kurwa rozumiem euro2012 to i ceny wieksze! Lekka reka wydali prawie pol banki na pierdolony, zapewne, darmowy CMS i hosting warte nie wiecej niz 50 000 (co i tak uwazam za duzo). Jesli ktokolwiek z tego bedzie korzystal na tyle by zwrocic kase to zjem psie gowno. Powazne miasto inwestuje w taka nowomode jak portale spolecznosciowe? Ludzie, wejdzie na "wroclawski" cud pt NK - dowolny news (ten zolty u gory) i zobaczcie co za banda dzieciakow i umyslowo ociezalych jest tam aktywna, buahaha.

A najlepsze jest uzasadnienie po co to - kolejne gowno spolecznosciowe, o kurwa nie moge. Sledzika i tłitera i fejszboka tez tam dodadzom? No i domena faktycznie, przyszlosciowa. Kolejny gniot gdzie utopione kase a ktos sie kurwa niezle oblowil. Gdzies sa podsumowania ile milionow wyjebali (tak trzeba to nazwac) w bloto na zernikach promujac Expo WrocLOVEskie? Z azjatyckim tygrysem sie chcialo kundelkowi walczyc haha, na same fajerwerki pewnie wydali wiecej Chinczycy niz my na materialy reklamowe :D

Data Temat  Autor
01.01. o 

Kolokacja serwerów we Wrocławiu